Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
timothyacaq

Han Frågade Flera Gånger Om Han Skulle Fortsätta.

Bardomsvännen!

Men jag ville inte att han skulle sluta nu.Han sa hur jag skulle göra.
Jag var kär i han så jag ville veta om mina känslor var besvarade. Han frågade flera gånger om han skulle fortsätta. Han var även min barndomskompis och vän.

- Är du helt säker?

- Den var torr, jag tror att den behöver vakna lite. Sedan särade han den försiktigt och slickade han på min klitta. Vi stod där mitt på golvet i mitt vardagsrum och hånglade. Vi skålade för en underbar vänskap.

Han förde mig till sängen.


Jag siktade och närmade mig långsamt tills mitt ollon bara var en centimeter från henne. "
Det gjorde hon inte heller. Hon drog ollonet upp och ner i skåran och släppte sen taget. Sen stängde vi av vattnet och klev ut i omklädningsrummet.
"Men, det verkar va nåt i vägen" sa Sara."
Jag lyfte upp henne en bit och sänkte sen ner henne igen, upprepade det och kände hur jag för varje försök sjönk djupare in i henne. " pep hon till.Hon förde ner handen emellan oss och kände på kuken som fortfarande stod som ett spett.
"Visst är dom fina?"
Jag var inte nödbedd utan följde hennes exempel. Till slut höll jag henne om skinkorna och gungade henne fram och tillbaka i takt med mina juck. Jag släppte brösten och böjde mig fram och la mig över henne. Fortsätt!Hon höll mig så hårt att hon åkte fram och tillbaka med mina rörelser, och hennes överkropp flammade av rodnad.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl