Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
timothyacaq

Du Ryser Av Valbehag Och Sedan Kommer Min Tunga Igen.

Linda känner det sträva tyget i pappas kostymbyxor mot sina nakna lår, mage och sköte. Om du gör om det kommer han att sitta bredvid mig och se på han också och det tror jag inte att du vill.” Fru B. säger lugnt att det ”svider i det fina skinnet men det svider gott”.
”Vad är det för dumheter?
”Då Linda följer du med mig nu.” Det var strax efter tre på söndageftermiddagen och familjen satt ner i finrummet och drack kaffe. Det börjar göra riktigt ont och Linda kan inte hålla tillbaka små stön och kvidanden efter varje klatsch. Fru Bengtsson slår sig ner på en ledig stol vänd mot Lindas fötter och har på så sätt full insyn. Kom hit och gör som jag säger. Linda skulle kunna sjunka genom jorden när pappa säger att fru Bengtsson ska få se på när Linda får smaka riset.Samtidigt känns det också lite skönt. Kom närmare och ställ dig här till höger om mig genast.” På darriga ben ställer hon sig bredvid pappa som fortsätter:
”Stå kvar här tills jag kommer tillbaka.”

Analskola för pojkar Del 1:Introduktion


Min rumskamrat kom till rummet cirka 10 minuter senare, han presenterade sig som Anders.
Tillåt mig att visa ert rum.Inte bara titta, ni ska studera den, i styvt tillstånd.
Jag tänkte inte hålla något långt tråkigt tal, utan bara presentera mig och mina närmsta medarbetare.Han hade väldigt kort brunt hår, bruna ögon och såg rätt vältränad ut.
Ett sådant erbjudande behövde man inte tänka över länge.
- Hur var namnet?

Om det bara var du och jagDu vander dig om och kysser mig och vi hanglar en lang stund. Du tittar lite konstigt pa mig, men gar med pa det. Ingen pa munnen dock och du ar lite besviken. Jag fortsatter istallet att smeka din ben, dina lar.

”Vart tog du vagen?” Jag har inte hunnit laga mat da jag har haft andra saker att forbereda. Nagra sekunder senare kanner du hur jag satter mig brevid dig i sangen och tar tag om dina handleder.Du far nastan kvaljningar med anstranger din for att ta emot min stora kuk.

”jaaa” ar allt du kan stona fram.Du kanner nu hur du borjar bli riktigt blot. Du ryser av valbehag och sedan kommer min tunga igen. Jag hjalper dig in i munnen med den och du borjar suga. Du ar nu PLASKBLOT och du borjar skaka av kanslan av hur jag smeker dig. Haret ar lite lockigt, men jag gillar det. Gapa stort!

Du ser hur jag smeker mig sjalv och jag ar ocksa otrligt blot och stor.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl