Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
timothyacaq

Hon Måste Vara Rejält Kåt Eftersom Hon Lämnar Kuken Alldeles Dyblöt, Något Hon Bara Gör När Hon Är Riktigt Kåt.

Ögonen glittrade när hon lutade sig fram över bordet. Maria smekte lätt sin helrakade fitta med ena handen och sina fasta, små men klotrunda bröst med den andra. Det var ingen tvekan. Jag vill vara din spermaslampa…
- Fan vad trång du är... flämtade jag och juckade hårdare.Bruden var råkåt.Hon var kanske en "fin flicka" men lik förbannat ful i munnen.

- Mer än nånsin, Maria min kåta prinsessa. Det var en fantasi - men en som kanske inte helt saknade grund.

Hon

Och spänning. Vi bytte plats och jag kände hans tunga leta sig in mellan mina våta blygdläppar. Med sin mun och tunga vandrade hon uppåt mot mina mina bröst och slickade sedan på mina bröstvårtor. Först såg hon helt perplex ut och jag var orolig att jag kanske hade misstolkat henne helt.
"Fan vad blind du är", suckade jag än en gång. "
Mållös.
Vi drog oss ifrån varandra och hon såg på mig, sen på min kille och jag nickade medgivande. "
"Va?Aldrig i hela mitt liv hade jag haft en enda tanke på att jag skulle bli sexuellt attraherad av en annan tjej, men där stod hon framför mig och jag kände hur det pirrade i hela min kropp. Är du blind eller?" suckade jag uppgivet.

Sakta sjönk jag ned över hans styva kuk och började sakta rida honom.

Vad jag inte har sett är att hon samtidigt som jag låtit mitt saliv rinna över henne har tagit fram glidmedlet och låtit smörja in även den vita dildon. Det är fruktansvärt upphetsande att känna hennes smaker på en kukliknande sak och hon för den sakta fram och tillbaka i min mun och jag ser att det gör henne ännu kåtare. Hon måste vara rejält kåt eftersom hon lämnar kuken alldeles dyblöt, något hon bara gör när hon är riktigt kåt. Jag hörde nu inte ett dugg utöver musiken och såg ännu mindre. Hon håller den framför min mun och smeker mina läppar med den.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl