Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
timothyacaq

Jag Satte På Stereon Och Gick Fram Och Tillbaka I Rummet..vad Händer Nu Var Det Enda Jag Tänkte På.

Dåså, sa jag, då får man väl vikariera. Nå, vad tycker du, undrade hon. Det blev inte så långa behandlingen innan jag sprutade en rejäl laddning mitt i fejan på henne.
Kom med mig ut i vardagsrummet sa hon, och det lät inte som en önskan utan mer som en order.När Gunnar började jobba i slutet på juli blev det mer att vi träffades på helgerna.Inne i hennes badrum slet jag ner shortsen och smekte min nu stenhårda kuk i rask takt.
Nu var det hon som började smeka mej på utsidan shortsen, eftersom min kuk nu var på väg över resårkanten så kom hon lätt åt att suga.
Kom och smaka här, sa hon och smekte sig utanpå bikinitrosorna och luktade på handen efteråt, dom här luktar nog inte lite kåthet skall du veta.
Vi träffades alla tre nästan dagligen under deras semester och hade det mycket trevligt, ofta med anspelningar på sex och att jag numera var ungkarl. Jag sa att jag tyckte det smakade bra.Hon särade mera på benen och sköt fram underlivet så jag skulle komma åt bra, efter ett tag så frågade jag om jag fick prova baksidan också, hon tittade lite flinande på mig och sa, jasså du gillar baksidan också... Hon satte sig i en korgfåtölj hon hade vid sin byrå, med byxorna nere vid fötterna och särade på benen. Eva, som är i min ålder, 40 – årsåldern, har mörkbrunt, lite rödaktigt axellångt hår.

AnnaKlockan började närma sig 8, och jag gick ut. Jag log för mig själv och tog mina skolböcker som låg bredvid, lämnade min matbricka och gick mot mitt skåp. Jag klädde på mig den svarta kjolen som Anna bad mig om, och linnet (utan underkläderna förståss).
- Hålla? Förstått?
Hon kramade mig igen och gick mot klassrummet. Anna kom springandes mot mig och kysste mig igen.

- Klockan 8 var det va?Gav henne en kyss och gick sedan hem mot mig.
Jag knäppte upp dem och smekte utanpå mina trosor.

Jag slickade sakta och länge av dildon innan jag lade den tillbaka i byrån bredvid min säng.
Jag hade fortfarande dildon i min mun och jag drog den nu över min fitta.
- Hej älskling, sa hon och kollade på mig med hennes underbart vackra ögon.
Men du får inte komma innanför min dörr om du inte har på dig din svarta korta kjol, och ditt linne.

Hon hade såklart varit här redan, och rummet innehöll redan minnen för henne. När hon sedan satt på sadeln gled kjolen upp tillräckligt för att avslöja kanten på hennes stay-ups.

"Jaså?

Känslorna vällde fram i henne med expressfart. Den unga kvinnan kände hur det sög till i henne. Han stötte hårt och djupt medan Elin väntade på tecknet från honom. Sett det lilla leendet när hon tog av sig jackan.

Hon lät blicken glida runt vardagsrummet. Hon drog ut fingrarna för att lirka med tungan i Elins hål. Dessa räckte han sedan till Elin, som efter några viskade instruktioner smorde in dem med glidmedel medan han gick bort till fruns ansikte igen. Hon kröp bort till Elin och placerade sig över henne. Elin försökte samla sig för att göra det hon förstod att hon var tvungen att göra. Det verkade vara det enda raka.

Utbytesstudenten & jag. Förbjuden frukt.

Vi brukade smeka varandra, kyssas, ta på varandras bröst och suga på dom. Han drar händerna över hennes lår och över hennes häck, kramar till över häcken och för dom sedan fram mot dom två tunga tuttarna.... jag inser att jag är mer än blöt nu och kan inte låta bli att föra ett finger mot min lena fitta...aaaaaaah! "

Och det gjorde vi. Jag bestämmer mig snabbt och skjuter upp dörren lite...

Senare samma kväll så klev han in när jag stod lutade över ena tvättstället för att komma så nära spegeln som möjligt och kunna se huruvida det var en finne eller inte. Han hette Zack och var sååå läcker och lite äldre än mig som nyss börjat gymnasiet. Han knyter den runt blondisens ögon och knyter hennes händer bakom hennes rygg med ännu en scarf. Det var såå skönt. " Jag skakar lite lätt på huvudet och jag ser att han blir arg. Han blir nog otålig för han tar tag i hennes blonda hår med båda händerna och för henne neråt. När jag, Emelie. gick på gymnasiet så tog mina föräldrar in en amerikansk utbytesstudent som skulle bo hos oss i 1 år. Jag satte på stereon och gick fram och tillbaka i rummet..vad händer nu var det enda jag tänkte på.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl