Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
timothyacaq

När Sperman Äntligen Kom I Floder, Kändes Det Som Kuken Exploderad I Mig, Stråle Efter Stråle Av Sperma Tänger I Floder In Genom Livmoder Munnen Det Blev För Mycket Att Jag I Vrålad Rakt Ut .mitt Underliv Drar Sig Samman Spasmiskt Runt Den Sprutande Kuken, Det Känns Som Om Sperma Forsar Fram I En Aldrig Sinade Ström.

Den stora korven

Jag chansar på en dörr, men märker att det är de vuxnas sovrum, jag vänder mig om, men får en knuff av Emelie, så att jag ramlar ner på sängen bakom mig, och landar på rygg. Till slut når hon kalsongerna och drar ner dem, och ut hoppar min gigantiska korv. Jag reser mig upp, och försöker dölja mitt utstående problem så gott det går, jag noterar att flickan ser mitt torn, och hon flinar.
Efter middagen satte vi oss i bilen och gav oss av till de bekantas hus, som låg ungefär en timmes bilresa från mormor och morfars hus.


Jag stannar och väntar på henne och när hon väl kommit upp så frågar jag henne vad hon heter, hon svarar att hon heter Emelie.

hon började ensam o kåt 2

Han tittade på mig, där jag låg med fastbundna ben.
Han stönade till. Sist jag skrev mina hämningar så hade jag precis blivit fastbunden på vaktmästaren bord och Linus, Malin och Natalie skulle precis till att börja smeka mig...Han böjde sig framåt, öppnade långsamt munnen och började slicka mig.
Linus sneglade på mig med hans sexiga ögon, stängde långsamt ögonen och började sedan att slicka mig ordentligt.
Det dröjde inte länge innan jag kom.
Kram på er o mysiga stunder ;)Hon klättrade längre upp emot mig, o snart skulle jag kunna slicka henne.Malin o Natalie började smeka mina mjuka bröst, både med händer och med tunga.


Åsa flyttar sig bakåt ser hur händerna rör sig. ”Kan inte hålla mig måste få känna den naken, men vad du än gör får du inte spruta i mig” Hon böjer sig på nytt fram, kuken blir åter synlig nu helt naken.
. Först kommer ett nej över mina läppar, men ångra mig, vet ju hur det slutade, kan inte leva med att inte veta hela historien. När sperman äntligen kom i floder, kändes det som kuken exploderad i mig, stråle efter stråle av sperma tänger i floder in genom livmoder munnen det blev för mycket att jag i vrålad rakt ut .Mitt underliv drar sig samman spasmiskt runt den sprutande kuken, det känns som om sperma forsar fram i en aldrig sinade ström. Varför pratar Kurt kondomer? Svartsjukan sticker fram kan hon följt med Kurt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl