Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
timothyacaq

Nu Vill Jag Ha Min Orgasm Säger Bestämd, Med En Svag Ton Av Kåthet.

Han särade på blygläpparna och retade hennes klitoris med tungan, hon gnydde.
”Jag tänkte bara att du var full och kåt och att jag var tillgänglig typ…”
Hon skrattade och kysste honom ”Nu vet du i alla fall… Och det är jag glad för.”Många stötte på henne men hon hade bara en person i huvudet.
Han började kyssa hennes hals och hon stönade, hon var nu så upphetsad att hon inte visste var hon skulle göra av sig själv.
Han plockade fram hamburgare och tjocka pommes frites.
När kvällen kom reste han sig upp och sade att han nog skulle gå hem nu, han var tvungen att fixa lite saker innan han skulle sova.
När hon vandrade den korta sträckan hemåt tänkte hon på hur sexigt det skulle bli, hon planerade exakt hur hon skulle göra.
”Haha, sluta glo på dig själv och klä på dig nu.” Hans ansikte var förvirrat när han öppnade och ännu mer när han såg henne.Sedan gick hon till kylen, tog en sallad och betalade för den.Du, jag vill be om u…”
”Haha, sluta, det gör inget. Hon drog fram hans kuk och njöt av det hon såg, hon smakade försiktig på ollonet, lent, underbart, innan hon började suga, hon tog den djupare och djupare och hans grepp om hennes hår blev hårdare.
”Hej Nadia, jag tänkte bara höra hur det var med dig?”

Middagsbjudningen del 2

Emellanåt fick de sig en smekning över ett naket lår, men i övrigt tog gästerna för sig mer av maten än av lillvärdinnorna.

- Ska du inte göra din syster sällskap?Karin log tillbaka och böjde sig ner mot Veronika.Låt mig få känna din tunga!När hon ställt ifrån sig kaffepannan drog Greta ner henne i sitt knä och drog hennes förkläde åt sidan lite så att Elins ena bröst blottades samtidigt som Åke särade på hennes lår.Lillasystern stirrade stint på Elins pullande fingrar och hennes mun var halvöppen. , sa Elin, och hasade sig ner lite längre i Gretas famn.

Mycket mer än filmmys


Jag drar min tunga längsmed fittan ett par gånger innan jag lägger mig bredvid en andfådd men lycklig tjej. Dina föräldrar skulle iväg på middag. När jag utan förvarning trycker in två fingrar i din rumpa och slickar dig mer än nånsin känner du hur det brister för dig.I samma ögonblick tittar din far på klockan och utbrister:

"Herregud, vi är sena! Precis innan din orgasm kommer drar jag ut fingrarna, ut ur din fitta, utanför stringtrosorna och ut genom byxorna till synes obemärkt. Du känner hur min hand nu är på insidan av dina träningsbyxor. Försiktigt masserar jag din fitta innan jag långsamt för in ett finger. "Nu vill jag ha min orgasm" säger bestämd, med en svag ton av kåthet.
Jag säger hur det börjar bli lite kallt om benen. Du har ingen BH på dig. Med ena benen gränslar du mitt ansikte. Du börjar få svårt att sitta still
Men helt plötsligt känner du något som rycker i byxlinningen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl